GoDark MyBB Theme v2 version is now released. Check details here
[GoDark] quickreply thread refresh
#11
This is repeatable. Clean install 1.8.21 with default theme and GoDark. Only alteration for GoDark footer was to add {$themeselect} in the same place it is in Default footer. Same credentials as previously supplied with full admin rights. Forum is https://holeefooks.com/forum Login anyway and ignore the "board is closed" banner.

Default quickreply behaves as one would expect. Posts are appended and displayed normally at the end of the thread.

GoDark quickreply does not work as well.

See the post content for what I did in each one.

Using Firefox 70.0 and Chromium 77.0

GoDark action and results
   

Default action and results
   

I used the LiteArchive to show the posts in compressed style.
Reply
#12
(11-04-2019, 11:33 PM)larry.dozier Wrote: This is repeatable. Clean install 1.8.21 with default theme and GoDark. Only alteration for GoDark footer was to add {$themeselect} in the same place it is in Default footer. Same credentials as previously supplied with full admin rights. Forum is https://holeefooks.com/forum Login anyway and ignore the "board is closed" banner.

Default quickreply behaves as one would expect. Posts are appended and displayed normally at the end of the thread.

GoDark quickreply does not work as well.

See the post content for what I did in each one.

Using Firefox 70.0 and Chromium 77.0

GoDark action and results


Default action and results


I used the LiteArchive to show the posts in compressed style.
Quick Reply, as far as I got your PM I thought it is fixed with the update.
If it is not, please let me know with your working website login details via PM.
Reply
#13
I thought it was working correctly too, hence my PM "never mind".
Subsequent testing revealed the post sequencing problem still appears.
PM sent with credentials.

See this thread, https://holeefooks.com/forum/showthread.php?tid=8
and this one, https://holeefooks.com/forum/showthread.php?tid=9
Reply
#14
There was a missed communication. I did not see your PM 10 days ago. However, I got a clue, generally speaking, from MyBB Community, then discovered another problem where deleted posts could not be restored. I compared custom templates with Default templates to discover the fixes. Made several tries to find the minimum modifications to fix.

Problem solved.

1. Delete line 37, extra </div> in postbit template.

2. Edit headerinclude template to:
add lines 27-31 (copied from Default template):
Code:
var templates = {
modal: '{$jsTemplates['modal']}',
modal_button: '{$jsTemplates['modal_button']}'
};
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)