issue with code tags breaks responsiveness
#1
Code without breaksĀ 

Code:
01001000011001010110110001101100011011110111100101100101011011000110110001101111011101110111010001100101011100110111010001101001011011100110011


Code with Manual breaksĀ 

Code:
0100100001100101011011000110110001101111
0
1111
001011001010110110001101100011011110111
011
101110
100011001010111001101110100011010010110
111001100111

Strange Huh using same code on my board theme breaks
Reply
#2
Hey John, does this show like this on your forum?
https://i.imgur.com/kYGYXZh.png
Reply
#3
No it doesn't
Reply
#4
(05-13-2020, 04:22 PM)JohnRip3r Wrote: No it doesn't

It shows like this on GoDark at WallBB. Can you cross check this using GoDark at WallBB?
Reply
#5
I just did that however it is very strange
Reply
#6
(05-13-2020, 07:42 PM)JohnRip3r Wrote: I just did that however it is very strange

Indeed, if you have any custom code.
Send me a PM with any modifications have you done to GoDark, I will try to find what caused this issue.
Reply
#7
I haven't modified anything I was thinking about installed plugins causing issues.
Reply
#8
(05-14-2020, 08:29 AM)JohnRip3r Wrote: I haven't modified anything I was thinking about installed plugins causing issues.

Interesting, is there any plugin that you have installed that causes visual enhancements?
Reply
#9
(05-14-2020, 01:59 PM)WallBB Wrote: Interesting, is there any plugin that you have installed that causes visual enhancements?
I doubt that plugins are causing visual enhancements issues.
Reply
#10
(05-14-2020, 03:02 PM)JohnRip3r Wrote: I doubt that plugins are causing visual enhancements issues.

I sent you a PM John, check it.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)